Call: 517-599-7657 | Email: info@avdokev.nl

Freedom Of Movement

Er Is In China Weer Een Nieuwe Samsung Telefoon Uitgekomen


Nou, een van de meest verwachte telefoons is de W2019 van Samsung die al vele dagen in lekken is. Het apparaat is officieel door Samsung aangekondigd tijdens een lanceringsevenement in China. De laatste flip-telefoon van het bedrijf was de W2018 die in december vorig jaar werd aangekondigd. Een mobiele telefoon kopen was nog nooit zo moeilijk en de tijden dat iedereen een iphone 7 los toestel kocht zijn ook voorbij.

Het Externe Scherm Van De Samsung Telefoon Ziet Er Heel Anders Uit

Het externe scherm van de Samsung W2019-flip-telefoon komt met een S-AMOLED-scherm met een resolutie van 4,2-inch en 1920 x 1080 pixels. Het interne 4,2-inch S_AMOLED-scherm heeft ook dezelfde Full HD-resolutie. Aan de achterkant is de smartphone gemaakt van Corning Gorilla Glass en is verkrijgbaar in de kleurenopties Rose Gold en Platinum. De apparaten meten 132,9 mm 63,4 mm x 17,3 mm in gesloten toestand en wegen 257 gram.

Als Je De Vastgeklemde Telefoon Van Samsung Opent

Wanneer de vastgeklemde telefoon wordt geopend, het richtingstoetsenbord samen met het numerieke toetsenbord en om de beveiligingsniveaus te verbeteren, is er een vingerafdruksensor die aan de zijkant is gemonteerd. Onder de motorkap is er de vlaggenschip-chipset – Snapdragon 845, die een upgrade is ten opzichte van zijn voorganger Snapdragon 835-processor. Er is ook een RAM van 6 GB op het apparaat met een opslagoptie van 128 GB en 256 GB.

Er Is Tegenwoordig Een Dubbele Camera In Te Stellen Aan De Achterkant

Er is een 12 MP + 12 MP dubbele camera-instelling aan de achterkant omdat de hoofdsensor f.1.5 – f.2,4 intelligente variabele lensopening ondersteunt en de secundaire camera een diafragma-afmeting heeft van f / 2.4. Deze dubbele achterste camera’s worden uitgerust met OIS, 4K-videofoto’s met 60 fps, 2x optische zoom en tweekleurige LED-flitser. Het komt uit de doos met Android 8.1 Oreo OS met Samsung’s Experience UI bovenaan en wordt geleverd met 4G VoLTE-ondersteuning, samen met andere aansluitmogelijkheden. Het ondersteunt ook Bixby AI-assistent.