Call: 517-599-7657 | Email: info@avdokev.nl

Freedom Of Movement

Hoe Kies Je Het Beste Zakelijke Internetpakket?


We weten dat het moeilijk kan zijn om een ​​internetpakket te kiezen vanwege alle beslissingen die u moet nemen. In dit artikel geven we u enkele tips voor het kiezen van het beste internetpakket voor uw bedrijf.

Bij het kiezen van een zakelijk internetpakket raden we aan om uit te zoeken waar hun klantenondersteuningscentrum zich bevindt, wat de uploadsnelheid voor de verbinding is, of het GB-gebruik onbeperkt is, hoe goed hun klantenservice is en wat hun service level agreements zijn. Vergelijk gratis op het internet en zorg er voor dat je internet en tv altijd vergelijkt voor de laagste prijs.

Lees hieronder om te leren hoe u deze informatie kunt vinden. Als u hulp wilt bij het begrijpen van alle verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs van internetpakketten of wat het verschil is tussen pakketten van verschillende bedrijven, neem dan gerust contact met ons op en we leggen het u graag uit.

Neem Contact Op Met De Klantenservice

Als u naar verschillende internetopties kijkt, is het goed om te weten wat voor soort ervaring u zult hebben wanneer u hun klantenservicenummer belt. Om het nummer te vinden, kunt u eenvoudig online naar het klantenondersteuningsnummer zoeken. Wanneer u het nummer belt, kunt u hen gewoon vragen waar ze vandaan komen en zien hoe ze u behandelen.

Bekijk Van Tevoren De Download En Upload Snelheden

Bij het vergelijken van pakketten moet u zowel naar de upload- als de downloadsnelheid kijken. Soms kijken mensen alleen naar de downloadsnelheid. Als je alleen downloadsnelheden vergelijkt, kijk je alleen naar de helft van de foto. Uploadsnelheid is ook erg belangrijk als u cloud-gebaseerde oplossingen gebruikt. Vaak zullen zakelijke internetpakketten geweldige downloadsnelheden en slechte uploadsnelheden hebben.

Als dit het geval is en u cloud-gebaseerde applicaties of applicaties gebruikt waarvoor u gegevens via internet moet verzenden, is het ofwel niet mogelijk om die applicaties te gebruiken, ofwel zullen ze ongelooflijk traag zijn en een grote belemmering zijn voor de productiviteit.

Downloadsnelheid = De snelheid waarmee gegevens van het internet naar het apparaat van de gebruiker reizen (zoals het laden van een website).

Uploadsnelheid = De snelheid waarmee gegevens van het apparaat van de gebruiker naar het internet reizen (bijvoorbeeld een bestand uploaden naar Dropbox).

Voor Afsluiten Alle Prijzen Van Internetpakketten Vergelijken

Het meest voorkomende wat mensen doen bij het overwegen van internetpakketten zijn vergelijkingsprijzen. Dit is absoluut wat iedereen die internet koopt zou moeten opnemen in hun proces. Wat de meeste mensen niet weten, is dat er veel factoren zijn die vaak over het hoofd worden gezien. Naast het kijken naar alleen de vaste maandelijkse kosten moet je ook kijken of er extra kosten zijn voor bandbreedtegebruik en of het bedrijf een geschiedenis heeft van het verhogen van prijzen. Dit zijn twee factoren die uw kosten in de loop van de tijd aanzienlijk kunnen verhogen. We raden bedrijven altijd aan om internetpakketten te selecteren die gratis onbeperkt GB-gebruik hebben, zodat u geen grote verrassings extra uitgaven tegenkomt waarvoor u niet hebt gebudgetteerd.

Vaak denken mensen dat ze, omdat ze een contract hebben getekend, hun prijs hebben vastgelegd voor de duur van hun contract. Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes controleert, want sommige contracten geven aan dat de leverancier de maandelijkse internetprijs kan verhogen voordat het contract afloopt. Het laatste wat u wilt, is een contract afsluiten dat u meer kost dan u aanvankelijk had begroot.

Lees Recensies Online

Wanneer u kijkt naar welk zakelijk internetpakket u kiest, wilt u inzicht krijgen in de kwaliteit van de service, hoe betrouwbaar de service is en hoe goed de klantenservice is. De beste manier om deze informatie te vinden, is door met anderen te praten die de service in het verleden op dit moment gebruiken of hebben gebruikt. Het is echter mogelijk dat u misschien niemand kent die gebruikmaakt van het pakket en het bedrijf dat u overweegt. De volgende beste informatiebron is online beoordelingen geschreven door mensen die de pakketten en bedrijven hebben gebruikt die u overweegt. De eenvoudigste manier om deze online te vinden, is om een ​​Google-zoekopdracht uit te voeren voor de bedrijven die u overweegt door eenvoudigweg op hun naam te zoeken. Vaak kunt u Google-recensies aan de rechterkant van het scherm vinden door op ‘Google-recensies’ te klikken. Als u geen beoordelingen uit die zoekopdracht kunt vinden, kunt u ook zoeken op “beoordeling van de bedrijfsnaam”, die vaak een aantal resultaten oplevert die u kunt lezen. Een andere goede zoekopdracht is “klachten van bedrijfsnamen” of “problemen met de bedrijfsnaam”. Een website die soms beoordelingen voor internetdiensten bevat die u kunt lezen, is www.yelp.ca.

Vraag Om Een ​​Kopie Van Hun Service Level Agreement & Contract

Het is vaak een heel goed idee om een ​​kopie van de serviceniveau-overeenkomst en contract te vragen van bedrijven van wie u overweegt om te kopen. Door het contract en de service level agreement te krijgen, kun je ident.