Call: 517-599-7657 | Email: info@avdokev.nl

Freedom Of Movement

Hoe Zit Het Tegenwoordig Met De Kredietlimiet Bij Geld Lenen?


U moet een kredietlimiet hebben voor een aantal behoeften: in sommige gevallen een mobiele telefoon krijgen of een huis kopen als u dat in de toekomst wilt doen. Spaarbuidel heeft hier in Nederland laatst ook nog bekeken. Een doorlopend krediet afsluiten kan namelijk spannend zijn als je de rentes niet weet.

Maar, met veel millennials ongerust over het aanmelden voor een creditcard in de eerste plaats, of het gebruik van een, kan het opbouwen van dat krediet moeilijk zijn. De meeste kredietverstrekkers zullen willen zien dat u een gevestigde kredietgeschiedenis heeft voordat u een account opgeeft, zegt Derek Brainard, coördinator financiële geletterdheid aan de Universiteit van Syracuse.

De vangst is natuurlijk dat als je in de eerste plaats geen kredietlijn kunt krijgen, er geen manier is om die geschiedenis vast te stellen.

Maar dat betekent niet dat je totaal geen geluk hebt. “Als u al studieleningen of andere soorten consumentenleningen heeft, heeft u mogelijk al een kredietgeschiedenis”, zegt Brainard.

Als u vervolgens bereid bent om door te gaan met het aanmelden voor een creditcard, adviseert hij u eerst een paar vragen te stellen. Door dit te doen, wordt het gemakkelijker voor geldschieters om u te vertrouwen, maar krijgt u ook een idee over hoe goed u het zult doen – en hoe afhankelijk u kunt worden – op schulden.

  • Steunt mijn inkomenssteun mijn volledige saldo elke maand op betrouwbare wijze?
  • Kan ik me verplichten om op tijd aan maandelijkse betalingen te doen?
  • Kan ik voorkomen dat ik een hoog percentage van mijn beschikbare limiet op een gegeven moment gebruik?
  • Heb ik een spaarfonds, zodat ik kan voorkomen dat ik in noodgevallen krediet kan krijgen?
  • Ben ik gedisciplineerd genoeg met mijn maandelijkse uitgaven dat het gebruik van een kaart me niet te veel oplevert?